IMAO JE RAZLOGA...

Sigurni smo da ga i drugi doživljavaju ovako, ali čini nam se da je ovo bila sarkastična poruka onima koji ga propitkuju

06.01.2023 u 10:02

Bionic
Reading

U velikom derbiju 19. kola engleskog nogometnog prvenstva Manchester City je u četvrtak kao gost na Stamford Bridgeu pobijedio Chelsea sa 1:0 smanjivši zaostatak za vodećim Arsenalom na pet bodova zaostatka.

Pogodak odluke zabio je Riyad Mahrez u 63. minuti na asistenciju Jacka Grealisha. Zanimljivo, Mahrez i Grealish su ušli u igru samo tri minute ranije.

I na temelju tog poteza španjolski trener na klupi Građana, Pep Guardiola, stigao je pred novinare sav sretan i ponosan. Možda čak malo i sarkastičan.

'Nismo igrali dobro u prvom poluvremenu. Joao Cancelo i Rodri nisu igrali na svojim pozicijama. Istrčali smo s ekipom koja se prilagođavala njima. Drugi dio je bio miljama ispred po svemu. Htio sam igrati s Mahrezom od početka. Žao mi je što je Cancelo nije igrao na svojoj pravoj pozciji', naglasio je Guardiola ali i zapamtio kako su ga novinari na prethodnoj utakmici pitali zašto je mijenjao u 87. minuti ogleda s Evertonom i da su smatrali da je bilo prekasno za bilo što.

Zato je u četvrtak u Londonu odlučio mijenjati već na poluvremenu. Zbog toga je i pohvalio samog sebe.

'Ja sam genijalac. Prošli put ste me pitali zašto sam mijenjao u 87. minuti. Zabilježio sam to, razmislio i sad sam mijenjao na poluvremenu', istaknuo je Španjolac.

  • +4
Chelsea - Manchester City, Premiership, 2022/23. Izvor: EPA / Autor: ANDY RAIN
Standings provided by Sofascore