KORONAVIRUS NA ŠUBIĆEVCU

Šibenik krenuo s pripremama za HT Prvu ligu, a uoči prozivke i prvog treninga dogodio se šok: Ne mogu doći k sebi...

01.07.2020 u 19:58

Bionic
Reading

Trener novog prvoligaša HNK Šibenik Krunoslav Rendulić u srijedu je dobio pozitivan nalaz na koronavirus

Loše vijesti dolaze iz Krešimirovog grada. Trener Krunoslav Rendulić ima koronavirus, a u samoizolaciji su i trener vratara Matas, sportski direktor kluba Ivan Bulat, predsjednik Uprave Jure Zoričić te predsjednik Nadzornog odbora Josip Bulat, piše sibenik.in.

'Izvršit ću prozivku jer nam je prije sat vremena došla vijest da trener Rendulić ima koronavirus. Svi oni koji su imali kontakt s njim u zadnjih 48 sati su u samoizolaciji. Moram priznati da sam u šoku, nitko od nas nije očekivao. Došli smo normalno na trening i ovo nas je dočekalo, ne mogu doći sebi', rekao je pomoćni trener Klaudio Vuković.

Isti portal doznaje da se trener, kad je doznao za nalaz, javio telefonski i nije došao u klub pa nije imao kontakta s igračima.

'HNK Šibenik također želi podsjetiti da je poštivao preporuke i mjere koje je izdao Hrvatski zavod za javno zdravstvo te će se tokom sljedećih dana vršiti dezinfekcija cjelokupnog športskog objekta 'Šubićevac'. Isto tako, nadzirati će se sve ostali zaposlenici HNK Šibenik-a i Javne ustanove Športski objekti Šibenik', poručili su iz Šibenika.