PRILIKA

Sevilla uoči Dinama ostala bez svog najboljeg igrača

29.10.2016 u 20:08

Bionic
Reading

Nasri je ozlijedio mišić lijeve noge na utakmici protiv Sporting Gijona, te će najvjerojatnije propustiti utakmicu 4. kola Lige prvaka u kojemu Sevilla dočekuje Dinamo

'Mislim da Samir Nasri neće igrati protiv Dinama', otkrio je glasnogovornik Seville Jesus Gómez dodavši kako u klubu još čekaju liječničke nalaze koji će biti gotovi najkasnije u ponedjeljak.

Nasri se ozlijedio u prvom poluvremenu na gostovanju kod Sporting Gijona gdje je Sevilla odigrala 1:1. Prije jedanaest dana je 29-godišnji Nasri zabio gol u Maksimiru za pobjedu 1:0 protiv Dinama u 3. kolu Lige prvaka. U srijedu Dinamo gostuje u Sevilli.

No nisu to jedine dobre vijesti za Dinamo, a loše za Sevillu. Naime, u subotu su se protiv Sportinga ozlijedili napadač Ben Yedder i desni bek Mariano, no zasad nije poznato koliko su njihove ozljede ozbiljne.

Nasri je lani bio ozlijeđen šest mjeseci i zbog togaje izgubio mjesto u momčadi Manchester Cityja. Ljetos je došao na jednogodišnju posudbu u Sevillu gdje se nastoji vratiti na razinu prije ozljede u Engleskoj. Iako daleko od svoje top forme, Nasri je uvjerljivo bio najbolji Sevillin igrač proteklih tjedana...