BARCA IM VAŽNIJA

Sevilla u problemima uoči Dinama; otpao strijelac iz Zagreba

31.10.2016 u 15:31

Bionic
Reading

Nakon tri kola u Ligi prvaka hrvatski prvak Dinamo još nije uspio zabiti gol te s gol razlikom 0:8 stoji na začelju skupine H bez ijednog osvojenog boda. Međutim, mala nada se pojavila uoči gostovanja kod Seville (srijeda, 20:45) gdje bi Dinamo - ako napokon proigraju - može osvojiti prvi bod...

U srijedu će Dinamo odigrati drugi susret protiv Sevilla koja je u Zagrebu, u sklopu 3. kola Lige prvaka, slavila sa 1:0. Međutim, kako stvari stoje strijelac gola na Maksimiru - francuski veznjak Samir Nasri vrlo vjerojatno neće moći igrati zbog ozljede mišića lijeve noge.

Čak se pojavila mogućnost da na utakmici u Sevilli ne zaigra i Ben Yedder koji je ozlijedio gležanj što znači da bi eventualnim nastupom samo pogoršao ozljedu uoči derbija protiv Barcelone.

Naravno, jasno je kako Sevilla i bez dva tako važna igrača i dalje ima moćnu momčad koja nakon tri kola ima sedam osvojenih bodova (identičan broj bodova ima i Juventus).

>> Španjolci oduševljeni: Nasri sam kao cijela momčad Dinama!

Ono u što trener Dinama Ivajlo Petev svakako treba uvjeriti svoje igrače jest činjenica kako je Sevilla ranjiva i kako Dinamo s njom može ravnopravno igrati što je pokazala utakmica u Maksimiru. U utakmici u kojoj skupo plaćeni igrači Dinama na stadionu Ramón Sánchez Pizjuán zaista nemaju što izgubiti. Ako se dolaze nadigravati tada se možda napokon poklopi i jedna vrhunska partija. Pobjeda Dinama? Ni to nije nemoguća misija jer igrači Seville mislima će biti na derbiju koji na istom stadionu igraju protiv Barcelone 6. studenoga…