'PORUKA' KOVAČU

Sertica su zbog ovog gola usporedili s Ibrahimovićem

04.11.2013 u 13:22

Bionic
Reading

Potencijalni hrvatski reprezentativac Gregory Sertich bio je junak pobjede svog Bordeauxa na gostovanju u Nici

Potencijalni hrvatski nogometni reprezentativac Gregory Sertic autor je jednog od najljepših pogodaka na europskim travnjacima prošli vikend…

Njegov je Bordeaux u 12. kolu francuskog prvenstva kao gost pobijedio Nicu s 2:1, a Sertic je zabio prvi pogodak na utakmici u 31. minuti. Dočekao je povratnu loptu na otprilike 25 metara od gola, te je isprva desnom nogom raspalio i nebranjivo pogodio vratarevu desnu stranu. Francuski mediji pišu da je lopta putovala brzinom od 111 km/h.

'Čuo sam kako mi Henri Saivet viče 'pucaj'! Nisam razmišljao, udario sam loptu, ispalio sam petardu i ušlo je. Kad sam vidio putanju lopte, znao sam da će ući', rekao je 24-godišnji veznjak francuskim novinarima.

'Znali smo da će nam pobjeda u Nici donijeti skok na ljestvici. Ako ostvarimo dobar rezultat i u sljedećem kolu protiv Nantesa, doći ćemo na peto, šesto mjesto. Već se radujem idućem vikendu, no prije toga idemo u Nikoziju po pobjedu protiv APOEL-a u Europa ligi', zaključio je Sertic.

Bordeaux je na kraju slavio 2:1, a zbog ovog su gola Gregoryja Sertica usporedili sa Zlatanom Ibrahimovićem, to jest njegovim golom kojeg je zabio za 0:3 protiv Anderlechta u utakmici Lige prvaka.

Ovako je Sertic zabio Nici...
..a ovako Ibrahimović Anderlechtu