FIFA_SP_2018.svg

TANKI ŽIVCI

Sergio Ramos 'pukao' pred novinarima; španjolski kapetan nije mogao podnijeti za što ga optužuju: Ovo je sprovod!

Bionic
Reading

Najzanimljivija utakmica prvog kola po skupinama ona je između Španjolske i Portugala koja je na rasporedu u petak (20 sati), a uoči toga dvoboja kapetan 'furije' Sergio Ramos imao je zanimljivo izlaganje pred novinarima

Španjolski izbornik Julen Lopetegui platio je glavom što je potpisao ugovor s Real Madridom koji je to objavio u 'krivo vrijeme'. Njegova iznenadna smjena izazvala je potres u toj zemlji, podijelila navijače, a nije ništa čudno što se o tome ponajviše govorilo prije utakmice s Portugalom što je u jednom trenutku naživciralo Sergija Ramosa.

'Moramo se što prije okrenuti budućnosti, jer ova situacija nije ugodna. Julen Lopetegui nam je pomogao da se kvalificiramo i puno nam je značio. No, Hierro je pravi odabir za nasljednika', jasan je bio Sergio Ramos pa je dodao:

'Moram reći da nas je sve malo rastužilo, ali to će nas ujediniti i Julen će biti s nama duhom do kraja prvenstva. Ovo mi je prvo Svjetsko u ulozi kapetana i želim ga osvojiti više nego ijedno prije.'

  • +3
Prijateljska utakmica: Španjolska - Argentina Izvor: Pixsell / Autor: N.N.

Govorio je kapetan reprezentacije i o Portugalu, atmosferi u svlačionici, ali stalna novinarska pitanja o aferi s Lopeteguijem su ga izbacila iz takta te je svojevoljno prekinuo presicu. Najviše su ga možda naživicirale optužbe da je kao kapetan Reala, prije drugih, znao da će Lopetegui preuzeti trenersku funkciju u 'kraljevskom klubu'.

'Mirno spavam i imam čistu savjest. Tko ima sumnji, neka pogleda moju karijeru. A sada bih želio završiti s presicom, ovo počinje nalikovati na sprovod, a u petak igramo na Svjetskom prvenstvu', zaključio je kapetan pa riječ do kraja dao novom izborniku Fernandu Hierru.

KAD SU SE POJAVILE...

Fatalne ruske navijačice privlačile pozornost; zbog njih su svi stalno pogledavali prema tribinama

Pogledaj galeriju
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal