Hrvat uzrok raskola

Sergio Ramos i Cristiano Ronaldo nisu pričali dvije godine, a otkriveno je kako je pravi razlog svađe zapravo Luka Modrić

08.10.2020 u 12:22

Bionic
Reading

Sergio Ramos i Cristiano Ronaldo navodno nisu pričali dvije godine zato što je Luka Modrić dobio Zlatnu loptu što je Ronaldo smatrao nepravednim pa mu nije došao na dodjelu

Španjolska i Portugal su u prijateljskoj utakmici odigrali 0:0, a osim što je susret sam po sebi privukao veliku pažnju zbog jačine ovih protivnika, dobio je i novu dimenziju zbog priče kapetana obje momčadi, Sergija Ramosa i Cristiana Ronalda.

Nekadašnji suigrači iz Real Madrida bili su u odličnim odnosima i ostali su dobi čak i kada je Ronaldo napuštao 'kraljevski klub', a onda je u jednom trenu sve puklo. Glavni krivac je zapravo Luka Modrić oko kojeg je i nastala velika svađa između nekadašnjih prijatelja, barem tako tvrdi španjolska Marca.

Luka Modrić je 2018. godine ispred Lionela Messija i Cristiana Ronalda osvojio Zlatnu loptu, a Portugalac nije skrivao da je razočaran i da smatra da je on trebao dobiti nagradu umjesto Hrvata. Sve je kulminiralo time što Ronaldo nije Modriću ni došao na dodjelu smatrajući da je nepravedno da Luka dobije Zlatnu loptu.

Takvo ponašanje je naljutilo sve u Madridu, a posebno kapetana Ramosa koji nakon toga nije više htio imati nikakvog posla s Ronaldom i totalno ga je isključio iz svojeg života. Ramosov primjer slijedili su i mnogi drugi igrači u madridskom sastavu, a kapetan Reala i Ronaldo se od tada navodno nisu čuli.

Ipak, izgleda da su nakon dvije godine uspjeli zakopati ratnu sjekiru. Nakon utakmice Portugala i Španjolske Ronaldo se slikao s Ramosom i Pepeom i ta je slika preplavila društvene mreže. Uz fotografiju, Ronaldo je Ramosu poklonio i svoj potpisani dres s natpisom: 'sve najbolje mom prijatelju Sergiju' i tako pokazao da je svađa stvar prošlosti.