DRAMA TENISAČICE

Serenin trener i ljubavnik: Zašto je pobjegla u Hrvatsku?

17.07.2014 u 13:40

Bionic
Reading

Najbolja svjetska tenisačica Serena Williams uživa u čarima Istre, prije svega u Novigradu i Poreču, a njen trener Patrick Mouratoglou otkrio je neke nove detalje

Vijest kako se trenutačni broj jedan na WTA listi najboljih svjetskih igračica odmara u Novigradu, gdje se priprema za skorašnji nastup na US Openu (redovito trenira u Umagu), proširila se svjetskim medijima.

Prije svega je zanimljivo podsjetiti kako je Patrick Mouratoglou, osim što je Serenin trener, s njom i u ljubavnoj vezi.

U razgovoru s novinarima tako je možda i otkrio razlog zašto je Serena, osvajačica čak 17 grand slam titula, na tjedan dana 'pobjegla' u Hrvatsku. Naime, na nedavno održanom Wimbledonu ispala je već u 3. kolu nakon čega su počele kružiti priče kako boluje od nekog virusa, a spominjalo se i da je možda trudna… Ukratko, u životu joj je preko noći nastala prava drama i očito je bijeg 'daleko od svega' bio jedino rješenje.

'Serena prolazi kroz vrlo teško razdoblje. Nakon Wimbledona dugo smo razgovarali i vratili smo se na posao', kazao je Mouratoglou dodavši:

'Danas je fazi povratka treninzima i mogla bi se vratiti još jača.'

Međutim, ono što je zaintrigiralo novinare je mogući prekid suradnje Mouratogloua i Serene. Čak se govorilo i o prekidu veze i suradnje…

'Nikad nisam govorio o privatnim stvarima pa neću ni sad. Ni u jednom trenutku nije bilo govora o prekidu naše suradnje. Serena prolazi teške trenutke, ali ne bih ulazio u detalje', završio je Mouratoglou.

Hoće li Serena, nakon povratka treninzima, u Hrvatskoj uhvatiti staru formu, teško je reći. U rujnu će proslaviti 33. rođendan, a s obzirom na to kako u Istri izbjegava medije, riječi njenog trenera dobile su još više na težini. Jednostavno se željela maknuti i odmoriti od svega. I vratiti se još jača…