Kyrie Irving

Šefovi NBA lige opalili po džepu zvijezdu Netsa zbog onog što je napravio navijačima kluba za koji je igrao; a imao je dobar razlog...

20.04.2022 u 10:46

Bionic
Reading

Playmaker Brooklyn Netsa Kyrie Irving kažnjen je novčano s čak 50.000 američkih dolara, zbog svog ponašanja u prvoj utakmici doigravanja za NBA prvaka odigranoj u Bostonu

Podsjetimo, na toj utakmici domaći Boston Celticsi slavili su 115:114 košem Jaysona Tatuma sa zvukom sirene, a nekadašnji igrač Bostona Kyrie Irving je kaznu zaradio zbog toga što je gledateljima u TD Gardenu pokazao 'srednji prst' te uputio i nekoliko psovki prema navijačima Bostona. Kaznu su objavili i potvrdilli iz ureda NBA lige.

Nekadašnji košarkaš Celticsa je svojoj bivšoj momčadi ubacio 39 koševa i malo mu je nedostajalo da bude junakom pobjede Netsa, ali je njegov trud u posljednjoj sekundi utakmice poništio Jayson Tatum.

Nema sumnje da Irvinga nakon poteza kojim je zaradio kaznu očekuje još toplija dobrodošlica u drugoj utakmici koja je na rasporedu u noći sa srijede na četvrtak (1.00 sati) po srednjoeuropskom vremenu.

No, s druge strane ovako velika kazna zbog srednjeg prsta i dobacivanja gledateljima - za što je očito imao dobar razlog i pukao je - sigurno će ga dodatno motivirati da odigra najbolju utakmicu sezone. To se nekako ipak čini kao realniji scenarij.