UIGRANA KOMBINACIJA

Scoria rekao Ramosu da kupi Kalinića

10.08.2011 u 14:23

Bionic
Reading

Nikola Kalinić u srijedu poslijepodne potpisat će četverogodišnji ugovor s ukrajinskom Dnjiprom

Dva tjedna trajali su pregovori i napokon je sve završeno. Nikola Kalinić u četvrtak poslijepodne potpisat će četverogodišnji ugovor s ukrajinskom Dnjiprom i odmah će biti na raspolaganju španjolskom treneru Juandeu Ramosu.

'U četvrtak ujutro Nikola i ja iz Londona letimo za Ukrajinu, jer posao je definiran. Dobro je da se sve završilo i da su Blackburn i Dnjipro našli zajednički jezik. Ovo je za razvoj njegove karijere izuzetno bitno, jer mu je sada najvažnije da igra. Uvjeren sam da je odlazak u Dnjipro pravi potez za njega', rekao je Kalinićev menadžer Tomislav Erceg.

Zanimljivo, kao i kada je Dnjipro kupovao Ivana Strinića, trener Ramos je, premda poznaje Kalinićeve kvalitete, kontaktirao sa svojim velikim prijateljem Elvisom Scorijom i dodatno se raspitao o našem reprezentativcu.

Scoria je rekao sve najbolje, a njegova riječ bila je bitna. Kalinić je zadovoljan svim detaljima vezanim uz odlazak u Dnjipro, a zna se da Ukrajinci ne štede kada je u pitanju godišnja plaća. Inače, Dnjipro će Blackburnu platiti odštetu od oko sedam milijuna eura, a isto toliko su Englezi platili Hajduku kada su kupovali Kalinića.