TKO BI TO ZAUSTAVIO?

Saudijci su uporni, Salah je sve bliži Al Ittihadu. I za Kloppovo 'ne' postoji cijena

29.08.2023 u 11:53

Bionic
Reading

Čelnici saudijskog Al Ittihada spremni su ponuditi Liverpoolu 150 milijuna eura za egipatskog nogometnog reprezentativca Mohameda Salaha, tvrde britanski mediji.

Salah karijeru želi nastaviti u Saudijskoj Arabiji, a čelnici Liverpoola više su puta demantirali da planiraju prodati egipatskog napadača.

Trener Liverpoola Jurgen Kloop je prije nekoliko dana rekao odlučno ne ovakvom raspletu. Za Nijemca, Salah je "100 posto" predan Redsima i nema se što dalje raspravljati. "Moja filozofija je razmišljati o problemu kada ga imam. Trenutačno ga nema", rekao je u petak Klopp.

Danas se čini kako problem ipak postoji. CBS Sports tvrdi da je uprava Al Ittihada kao glavni cilj do kraja prijelaznog roka, odnosno do 20. rujna, postavila angažman egipatskog reprezentativca. Izvori bliski pregovorima navode da bi Al Ittihad Liverpoolu isplatio zajamčenu odštetu od 108 milijuna eura, a engleski klub bi kroz bonuse mogao dobiti još 54 milijuna.

Salah (31) je u Liverpool stigao 2017. godine iz Rome, a za engleski klub odigrao je 307 utakmica i postigao 187 golova.

Al Ittihad je vodeća momčad saudisjke lige nakon odigrana četiri kola s maksimalnih 12 bodova i gol razlikom 12-0.

Standings provided by Sofascore
Standings provided by Sofascore