najavio novu sezonu

Sasvim iskreni Ante Rebić otkrio tko je pravi vođa Milana i što zapravo misli o Zlatanu Ibrahimoviću

15.09.2020 u 12:40

Bionic
Reading

Ante Rebić osvrnuo se na svoju ulogu u Milanu i golove koje je zabio prošle sezone

Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Rebić je nedavno potpisao ugovor s Milanom do 2025. godine. Rebić je prošlu sezonu također proveo u Milanu, ali na posudbi iz Eintrachta od kojeg su ga Talijani sada i otkupili. Kao što smo već pisali, Rebić je za novu avanturu odabrao broj 12 koji obično koriste rezervni vratari pa se morao 'opravdati' navijačima.

'Ne mogu vam reći da postoji neki pravi razlog za to. Htio sam prošle sezone uzeti broj 4 ili 12, ali oba su bila zauzeta. Sada se broj 12 oslobodio i jednostavno sam ga uzeo', pojasnio je Rebić svoju neobičnu odluku.

Nakon potpisa ugovora je podijelio i svoje dojmove o Milanu koje je skupio prošle sezone.

'Kada sam prošle sezone stigao u klub nisam mislio da ću se tu nametnuti kao strijelac. Htio sam momčadi pomoći na druge načine, ali onda sam zabio 12 golova i nadam se da će ih biti još i više ove sezone", rekao je Rebić koji je posebno, kao i ostatak ekipe proigrao dolaskom Zlatana Ibrahimovića u klub na polusezoni:

'Zlatan je sjajan igrač. Pomaže cijeloj momčadi i ima velik utjecaj na sve nas. Uvijek je zadovoljstvo igrati s njim, ali ja sam koncentriran na svoju ulogu. Nadam se da ću igrati još i bolje', poručio je Rebić.

Talijani od hrvatskog napadača očekuju da bude vođa novog Milana, ali on je ostao skroman.

'Imamo vođu izvan terena, a to je naš trener. Imamo vođu i na terenu, a to je definitivno Zlatan. Nema potrebe da se namećem kao vođa', zaključio je Rebić.