PRESRETNI VUJAČIĆ

Šarapova mu rekla 'da', a datum određuje ona

26.01.2012 u 15:26

Bionic
Reading

Slovenski košarkaš Saša Vujačić, zaručnik finalistice Australian Opena, ruske tenisačice Marije Šarapove, prepustit će budućoj supruzi objavu datuma njihovog vjenčanja

Prilikom gostovanja Efes Pilsena u Moskvi zbog susreta košarkaške Eurolige protiv CSKA, Vujačić koji nastupa za turski sastav dao je intervju ruskim RAI Novostima, a medije u Moskvi najviše je zanimao datum vjenčanja slovenskog košarkaša i ruske tenisačice Marije Šarapove.

Nakon što su se u listopadu prošle godine zaručili u Los Angelesu gdje je tada Vujačić nastupao za Lakerse, mediji i javnost u Rusiji s nestrpljenjem očekuju datum vjenčanja njihove zvijezde i slovenskog košarkaša.

'Gledajte, ja sam učinio svoj dio, zaprosio sam Mariju i ona je rekla DA. Za vrijeme i mjesto vjenčanja morat ćete se obratiti mojoj zaručnici, jer to kao pravi gentleman prepuštam njoj. Ona bi vas o tome trebala izvijestiti idućeg tjedna kada dođe u Moskvu', odgovorio je 27-godišnji Vujačić, sugerirajući da će Šarapova biti u ruskoj ekipi za Fed Cup ogled protiv Španjolske koji je na rasporedu 4. i 5. veljače u ruskom glavnom gradu.

Na novinarski upit da prokomentira svoj mogući novi angažman u NBA-u, te kako bi to moglo utjecati na njegov odnos s Šarapovom, Vujačić je rekao:

'Već sada je viđam više na ekranima nego u živo, iako nam moderna tehnologija omogućuje da razgovaramo i vidimo se preko interneta pa i nije tako teško. Znali smo da će biti ovakvih razdoblja jer oboje imamo svoje sportske karijere. Međutim, bit će dosta vremena kasnije da se družimo kada se umirovimo'.

Ruske novinare je zanimalo smeta li mu biti u sjeni zaručnice koja se vratila u vrh svjetskog tenisa i velika je sportska zvijezda gdje god se pojavi.

'Ne, niti najmanje. Imam i ja svoju karijeru, doduše nešto skromniju, ali zbog nje mi je jako drago. Volim gledati kako ponovo dominira na terenu', pohvalio je buduću suprugu Vujačić.