SVE TO DUGO TRAJE

Sapunica oko Ante Rebića bliži se kraju; hrvatski napadač dobio milijune eura, a još je za riješiti ostala jedna prepreka

26.08.2020 u 16:04

Bionic
Reading

Sapunica oko Ante Rebića nikako da završi, ali nazire se kraj koji bi trebao zadovoljiti sve tri strane – Milan, Eintracht Frankfurt i samog nogometaša

Hrvatski napadač i sljedeće sezone nosit će dres 'rossonera' te će kao i prošle sezone i ovu novu biti na posudbi, a nakon što je odradi, tada će mu s Eintrachtom ostati tek jedna godina ugovora pa je jasno da i Nijemci žele trajno prodati svojeg igrača.

Milan ima jaku želju, a prema posljednjim informacijama sa Rebićem je dogovorio sve uvjete oko višegodišnjeg ugovora prema kojem bi trebao zarađivati tri milijuna eura te bi bio u rangu najplaćenijih igrača 'crvenocrnih'.

Ostali su još pregovori između talijanskog velikana i bundesligaša da dogovore uvjete oko odštete. Upravo je to kamen spoticanja, jer je Rebić u Milanu 'eksplodirao', porasla mu je vrijednost (sada je 32 milijuna eura prema transfermarktu), pa su i Nijemci postali pohlepniji.

  • +4
Sampdoria - Milan, 37. kolo Serie A, 2019/20. Izvor: EPA / Autor: LUCA ZENNARO

Sa San Sira su prvo razmišljali kako bi 15 milijuna eura trebalo biti dovoljno, ali iz Frankfurta su opet postavili puno veću cijenu, oko 30-ak milijunčeka. Najvjerojatnije će se klubovi naći negdje na sredini (20-25 milijuna eura) pa bi tako na kraju svi mogli biti zadovoljni.

Dok se to ne dogodi Rebić će biti u Milanu na posudbi...