KREĆE DOMINATORICA

Sandra Perković u Splitu po prvi rekord ove sezone

28.02.2014 u 12:52

Bionic
Reading

Nakon 'usputnog' osvajanja naslova dražvne prvakinje u bacanju kugle Sandra Perković se ovoga vikenda vraća natjecanjima u 'svom' disku

U subotu će Sandra Perković bacati za državni naslov u disku, a u Split je došla dva dana ranije kako bi sasvim spremna dočekala natjecanje.

'Završila sam pripreme u Medulinu odlično, radilo se jako i urodilo je plodom. Trenutno se nalazim u baznom treningu, jer baza koju sportaš odradi u ovom dijelu trenažnog procesa je jako bitna. Ponosna sam što sam sve odradila bez većih promjena u treningu zbog malih sitnih povreda, sve je bilo 'med i mlijeko',' javlja europska, olimpijska i svjetska prvakinja te nastavlja.

'U Split sam došla probati se, da vidimo gdje stojimo i koliko smo točno sve dobro napravili, mjereći u metrima. Ne očekujem veliki rezultat, jer tijelo mi je iscrpljeno od rada, ali moj prosječan hitac bi me zadovoljio. Cilj je baciti najbolji rezultat u svijetu ove sezone koji sada iznosi 64.39 m, a drži ga kubanka Yaime Perez,' završava Sandra uz dodatak da će puno toga ovisiti i o vremenskim uvjetima.

U ovoj sezoni ona i trener Elkasević oćekuju hitac preko 70 metara, Split će biti dobar pokazatelj 'prolaznog vremena'.