SAMBA U ZAGREBU

Sammirovim stopama? Dinamov Brazilac pijan i pretučen!

27.03.2014 u 23:11

Bionic
Reading

Tek što je iz kluba otišao Sammir, čini se kako je Dinamo dobio novog zločestog dečka, a riječ je ponovo o Brazilcu – ovoga je puta to Cleyton

Kako saznaje Jutarnji list, Dinamovo ‘pojačanje’ Alexandre Cleyton pretučen je u jutarnjim satima četvrtka u noćnom klubu Lemon u Gajevoj ulici. Brazilac je, navodno, bio pod utjecajem alkohola a napadnut je od strane nepoznate osobe. Riječ je o lakšim ozlijedama, ali dovoljnim da ga u klubu kazne.

'Incident se dogodio i možemo samo reći da će Cleyton biti kažnjen u skladu s disciplinskim pravilnikom kluba' - bio je kratak glasnogovornikVedran Attias.

Inače, riječ je nogometašu koji je po dolasku u Dinamo naglasio kako je on atipičan Brazilac jer ‘ne tulumari i koncentriran je isključivo na nogomet’. Ove je godine za Dinamo upisao šest nastupa u MAXtv Prvoj ligi, te postigao jedan pogodak (u pobjedi 6:0 protiv Istre) te dvije asistencije.

Iako je najavljen kao pojačanje, dosad nije pokazao kvalitetu kao primjerice Soudani ili Fernandes, ali zato barem formu brusi na drugim mjestima.
Članak iz Jutarnjeg pročitajte OVDJE