OPORAVAK OD OZLJEDE I...

Sammir stvarno pretjeruje, ovo je već previše!

13.08.2013 u 12:06

Bionic
Reading

Nakon subotnje utakmice protiv Hrvatskog dragovoljca, u kojoj je Dinamo odigrao slabih 1:1, trener Kruno Jurčić igračima je dao slobodno do utorka što je većina igrača iskoristila za odmor i relaksaciju

Logična odluka jer Dinamo nakon šest napornih tjedana po prvi puta ima punih sedam dana između dvije utakmice (sljedeća je u subotu, Dinamo - Lokomotiva; Arenasport, 19 sati). No podatak kako je Sammir preko vikenda opet viđen na Hvaru nikako ne ide u prilog treneru Jurčiću, jer teško da će Brazilac s hrvatskom putovnicom uspjeti vratiti formu i snagu takvim ritmom uživanja i tulumarenja na jadranskoj turneji.

Podsjetimo, Sammir je 1. srpnja teško ozlijedio koljeno kada mu je igrač ukrajinskog Volyna nezgodno uklizao. Od tada Sammir prolazi rehabilitaciju, bio je na tretmanima kod Stanislava Peharca u Puli, no kada će ponovno na travnjak – teško je reći.

Treba reći kako je Sammir proteklih dana trenirao u Zagrebu, ali odvojeno od momčadi što znači da oporavak ide – polako.

S obzirom da mu ugovor istječe u ljeto 2014., a produljenje uporno odbija potpisati, nema sumnje kako će svakim novim danom u Dinamu biti sve nervozniji.

Sammir uživa na Hvaru

Kako će na ovaj novi izlet reagirati izvršni predsjednik Zdravko Mamić, teško je reći. Tko zna, možda je 'njegov Filho' Sammir dobio dozvolu za novi izlet na Hvar kako bi napunio baterije i dao sve od sebe da se vrati na travnjak. No neki su uvjereni kako dozvolu vjerojatno nije dobio i kako je ovaj puta pretjerao - što u konačnici ne mijenja puno na stvari.

Nema sumnje kako bi njegova prisutnost u dvije utakmice protiv Austrije Beč (21. i 27. kolovoza) podigla momčad jer takvog igrača u veznom redu bilo bi dobro imati. Ali samo zadovoljnog i 100 posto spremnog. Sve ostalo bilo bi kontraproduktivno, a kako stvari stoje teško da će Sammir odigrati koju minutu.