PRVE REAKCIJE

Sammir: Jako težak ždrijeb, ali nema predaje!

25.08.2011 u 19:14

Bionic
Reading

Dinamo će u Ligi prvaka igrati protiv super jakog madridskog Reala, Lyona u kojem igra Dejan Lovren i Ajaxa s kojim ima izvrsna iskustva

Neki će reći da je moglo i gore, drugi da je moglo i bolje, no skupine su zatvorene i Dinamo će put prema proljeću Lige prvaka tražiti protiv jakih momčadi. Na Maksimir će stići Real Madrid, najatraktivnije ime skupine D, Lyon Dejana Lovrena i stalna mušterija plavih - Ajax.

'Uh, to je jako, jako težak ždrijeb! No, nema predaje, borit ćemo se s Ajaxom za treće mjesto i prezimljavanje u Europi' rekao je Sammir nedugo nakon ždrijeba održanog u Monte Carlu.

Tomislav Rukavina, pomoćnik Krune Jurčića na klupi Dinama nije dvojio o snazi suparnika: 'Dobili smo jednu atraktivnu skupinu i snažnu. O Realu ne treba trošiti previše riječi, bit će veliko zadovoljstvo igrati s njima. Oni i Lyon su favoriti skupine, a mi ćemo se za treću poziciju boriti s Ajaxom'.

Napadač Fatos Beqiraj je i prije ždrijeba priželjkivao Madrižane: 'O Realu sam sanjao još dok sam bio dijete, o tunelima na Santiago Berbabeuu. Bit će to jedinstvena prilika za sve Dinamove igrače da pokažu koliko vrijede'.

'Sretni smo što smo uopće ovdje. Molio sam samo da nas ne dopadne skupina A (Bayern, Villarreal, Manchester City) i da ne moramo na neki daleki put na istok (Moskva, Donjeck, St. Peterburg). Real je među tri najbolje momčadi na svijetu, Lyon je jak, kao i Ajax. A mi idemo utakmicu po utakmicu pa ćemo vidjeti što možemo napraviti', rekao je Zoran Mamić