ZAISTA NIJE LIJEPO

Ružan verbalni ispad prema kolegici na US Openu: Jesam li ja jedina kojoj tu nešto smrdi?

01.09.2017 u 16:22

Bionic
Reading

Zanimljivo je na ovogodišnjem US Openu i to ne zbog samih mečeva nego pojedinih izjava koje izlaze iz usta tenisača i tenisačica

Caroline Wozniacki spada u red najžešćih kritičarki Marije Šarapove odnosno smeta joj pomoć koju je Ruskinja dobila od organizatora pojedinih turnira koji su joj za nastup davali pozivnice.

Dankinja ni na US Openu nije mogla bez otrovnih strelica prema Šarapovoj. Wozniacki, koja je bila dvostruka finalistica posljednjeg Grand Slama, oprostila se od turnira već u drugom kolu (Ruskinja Makarova), a umjesto da se bavila razlozima poraza i svojom ne previše dobrom igrom, ona se opet okomila na Šarapovu.

'Peta sam nositeljica, tu sam dva puta igrala u finalu, a moj meč su stavili kao peti na terenu broj 17. U isto vrijeme imamo igračicu koja je pala na doping kontroli, odslužila kaznu od 15 mjeseci, a svoja oba meča je odigrala na stadionu Arthur Ashe', govorila je ljuta Dankinja te je upitala:

'Jesam li ja jedina kojoj tu nešto smrdi?'

  • +4
Marija Šarapova, US Open 2017. Izvor: Reuters / Autor: MIKE SEGAR

Inače, odgovor Šarapove teško ćemo dočekati, ona je još ranije pokazala da ignorira takve verbalne napade od ljubomornih kolegica.