SAMO SE O TOME PRIČA

Ružan incident na treningu srpske reprezentacije!

08.06.2015 u 10:11

Bionic
Reading

Atmosfera u srpskoj nogometnoj reprezentaciji daleko je od idealne. Dokazuje to i incident koji se dogodio na treningu, a koji je procurio u javnost

Srbiji visi plasman na EURO 2016., pred 'orlovima' je iznimno važna utakmica u Kopenhagenu protiv Danske (13. lipnja), a prije nje odigran je pripremni susret s Azerbejdžanom.

Srbija je slavila 4:1, a za pobjedu su zabili Ivanović (2), Ljajić i Mitrović. No umjesto o toj utakmici srpski mediji pišu o novom skandalu koji potresa reprezentaciju.

Naime procurilo je da su se na treningu uoči dvoboja s Azerbajdžanom sukobili Aleksandar Kolarov i Stefan Mitrović. Bilo je tu psovki, fizičkih prijetnji, a fizički obračun spriječili su suigrači. Prema saznanjima Kurira Kolarov je poslije svega dao izborniku ultimatum 'Ili on, ili ja, netko neće biti u reprezentaciji.'

Na kraju je i sam Kolarov potvrdio da je bilo sukoba, ali je ublažio cijelu situaciju.

'Sigurno je da postoji netko tko namjerno širi informacije. To je zlonamjerno, baš pred utakmicu. Svi koji prate sport, posebno nogomet znaju da su treninzi puni intenziteta i da zna doći do takvih stvari. S Mitrovićem nikada nisam imao problema, mi smo super prijatelji', izjavio je Kolarov.

I iz Srpskog nogometnog saveza (FSS) su pokušali minorizirati cijelu situaciju te su 'poručili da takvim stvarima ne treba pridavati pozornost'.

Srpska reprezentacija već dugi niz godina ne igra u skladu s kvalitetom koju posjeduje. Na loše ozračje utjecali su i brojni huliganski ispadi, odlasci pojedini važnih igrača, loše predstave na travnjaku kao i katastrofalan ulazak u kvalifikacije u kojima je osvojen tek jedan bod u četiri utakmice.

Dogodila se je i sramota u Beogradu na utakmici s Albanijom pa Srbiji u budućnosti prijeti izbacivanje iz kvalifikacija, a sigurno tom stanju neće pridonijeti ni ovakve stvari koje se događaju na treningu i koje na kraju završe u medijima.

Srbi su uvjerljivo slavili, ali piše se o incidentu