SJAJ I BIJEDA IGARA

Rusi u Sočiju špijuniraju i pod tuševima!?

08.02.2014 u 09:51

Bionic
Reading

Iako su Igre u Sočiju najskuplje u povijesti, posljednjih dana društvenim mrežama se šire fotografije nezavršenih ili poluzavršenih objekata i toaleta koji su napravljeni tako da sanitarni čvorovi nisu odvojeni. No to nije sve

Svjetski novinari koji se nalaze u Sočiju na Zimskim olimpijskim igrama svjedoče tome kako, bez obzira na površnu ušminkanost objekata, ima puno nedostataka u organizaciji. Prvenstveno se to odnosi na objekte koji nisu još završeni, a već sada su slike soba bez kvaka ili toaleta u kojima sanitarni čvorovi nisu odvojeni ili u kojem ne postoji toaletni papir postale legendarne.

Ruski organizatori su se zbog svega toga obratili sedmoj sili tvrdeći kako je sve to nesporazum, no ono što je izrekao zamjenik premijera Dmitrij Kozak nevjerojatno je.

'Imamo snimke s nadzorne kamera iz hotela koje pokazuju kako ljudi okrenu tuš prema zidu i puste vodu koja onda curi cijeli dan', kazao je Kozak The Wall Street Journalu i šokirao cijeli svijet, jer ispada kako Rusi špijuniraju i pod tuševima.

Naravno da je ubrzo stigao demanti glasnogovornika zamjenika ruskog premijera tvrdeći kako ne postoje nadzorne kamere u kupaonicama i toaletima soba tvrdeći kako je Kozak mislio na nadzorne kamere koje se nalaze u hodnicima hotela.

Postoje li ili ne nadzorne kamere, na Twitteru se već odavno pojavljuju vijesti i fotografije raznih nelogičnosti vezanih uz smještaj u Sočiju.