kvalifikacije za SP

Rusi istaknuli velike probleme Zlatka Dalića i Vatrenih; Hrvatska igra bez Luke Modrića, ali vezni red joj nije najslabija karika u derbiju skupine

01.09.2021 u 17:36

Bionic
Reading

Hrvatska od 20:45 igra protiv Rusije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Kataru, a taj susret možete pratiti uživo na tportalu

Hrvatska nogometna reprezentacija će večeras od 20:45 u Moskvi odmjeriti snage s Rusijom u drebiju skupine H kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine. Nakon tri odigrana kola i Hrvatska i Rusija imaju po dvije pobjede i poraz što je svakoj od reprezentacija donijelo po šest bodova.

Ruski mediji su se uoči derbija pozabavili problemima svoje reprezentacije, ali dotaknuli su se i briga Zlatka Dalića koji u ovoj utakmici ne može računati na Luku Modrića.

'Dalić ima svojih problema. Nema mu Modrića, radi smjenu generacija, a već je izgubio od Slovenije i nema razloga za slavlje', piše SportExpress.ru.

Rusi nastavljaju kako Dalić ogromnih problema ima i s pogađanjem ruske postave koju nitko ne može predvidjeti. Oni pak nagađaju da bi sastav Rusije mogao biti: Guilherme - Fernandez, Džikia, Divejev, Osipenko, Samošnikov - Kuzjaev, Zobnin, Golovin, Mirančuk - Smolov, a za isti konkuriraju i Čistjakov, Fomin, Muhin, Karavajev, Zaharjan i Tjukavin.

Rusi ističu kako je hrvatski vezni red moćan usprkos Modrićevom izostanku, ali naglašavaju kako Vatreni imaju problema u napadačkoj liniji jer nema ozlijeđenog Budimira, kao ni potjeranog Rebića i Petkovića koji nije u formi pa nije ni pozvan.