Kvalifikacije za SP

Ruski izbornik u jednoj je rečenici pokazao što misli o Hrvatskoj i objasnio zašto neće motivirati svoje igrače za susret s Vatrenima

31.08.2021 u 18:47

Bionic
Reading

Ruski izbornik je u nekoliko kratkih rečenica rekao sve što misli o Hrvatskoj uoči novog međusobnog dvoboja

Hrvatska će u srijedu od 20:45 igrati protiv Rusije u 4. kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine.

'Rusija igra drukčije nego na Svjetskom prvenstvu. Više ne baziraju sve na Dzjubi, kojeg nema, nego će igrati 4-3-3, to je Karpinov sustav. U dobroj su formi, Dzjubu će mijenjati Smolov i bit će drukčiji nego prije. Ćorluka, Olić i Pletikosa imaju puno informacija o njima. Znate, neće nas oni moći puno iznenaditi, ali moramo se spremiti na njihov novi sustav. Njima je to jako važna utakmica, bit će dvadeset tisuća ljudi. Bit će jako teško. Eto, vratili smo se u Moskvu nakon tri godine, ali razmišljamo o drugim stvarima. Lijepo se svega toga prisjetiti, ali fokusirani smo samo na ovu utakmicu', rekao je Zlatko Dalić koji u toj utakmici neće moći računati na Luku Modrića.

Što je sve Dalić rekao uoči Rusije, pogledajte OVDJE, a uoči novog međusobnog dvoboja ovih reprezentacija oglasio se i Valerij Karpin. Izbornik Rusije kratko je prokomentirao kako motivacije za susret s Hrvatskom ne nedostaje.

'Neću nikoga sutra morati motivirati. Svi savršeno znaju protiv koga i gdje igramo. Nema smisla o tome više pričati. Dosta smo pričati. Sve je jasno', rekao je Karpin.