SPLIT VEĆ GORI

Ruse čeka pakao: Sprema se korteo, Poljud je rasprodan, ali šansa za ulaznicu ipak postoji

04.11.2021 u 18:50

Bionic
Reading

Nema više ulaznica za posljednji susret kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u kojem se Vatreni sastaju s Rusijom. Utakmica je na rasporedu u nedjelju 14. studenoga s početkom u 15 sati

Očekivano, Poljud je rasprodan. Nema više ulaznica za posljednji susret kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Rusije koji je na rasporedu u nedjelju 14. studenoga s početkom u 15 sati.

Za 12:30 sati najavljen je navijački korteo koji kreće sa splitske rive prema Poljudu pa je potpuno jasno kako se očekuje velika nogometna i navijačka fešta. Do ulaznice se može tek ako netko odustane i vrati ulaznice pa one opet završe na internetskoj prodaji.

Tri dana ranije (11. studenoga, 20:45 sati) Vatreni igraju gostujuću kvalifikacijsku utakmicu protiv Malte. Prodaja ulaznica za ovaj susret započela je u četvrtak, hrvatski navijači bit će smješteni na sjevernoj tribini, a cijena ulaznice iznosi 80 kuna.

Prodaja ulaznica putem interneta uključuje osobno preuzimanje na blagajni stadiona uz predočenje putovnice te potvrde kupovine (vouchera) koja se nakon uspješne kupovine preuzima s korisničkih stranica.

Blagajna za zamjenu vouchera za ulaznice nalazi se odmah preko puta Sjeverne tribine namijenjene hrvatskim navijačima, u sklopu manjeg stadiona Centenary. Vrijeme preuzimanja vouchera je od 18:30 - 20:30 sati, objavio je HNS.