SAVRŠENA VEČER ZA PROTIVNIKA

Rumunji presretni nakon što su isprašili mlade hrvatske zvijezde; svi su posebno isticali jednu stvar

19.06.2019 u 09:26

Bionic
Reading

Rumunjska reprezentacija do 21 godine ostvarila je svoju prvu pobjedu u povijesti završnog turnira Eura u toj dobnoj kategoriji. 'Žrva' su bili vršnjaci iz Hrvatske koje su svladali 4:1. Naši suparnici opravdano su bili zadovoljni prikazanim

I dok su hrvatski izbornik Nenad Gračan i igrači bili iskreni u izjavama te su priznali da nisu bili pravi, Rumunji su bili sretni svojom igrom te su svi od reda isticali potporu navijača, jer su imali osjećaj kao da igraju kod kuće, a ne na stadionu San Marina.

'Ovaj rezultat nas čini sve ponosnima. Bio sam zabrinut da bi nam navijači mogli dati previše entuzijazma i da ćemo samo napadati. No na kraju su napravili sve što treba', rekao je izbornik Rumunja Mirel Radoi.

'Navijači su bili nevjerojatni, kao da smo bili u Rumunjskoj. Oni su bili naša dodatna snaga', izjavio je strijelac prvog pogotka George Puškaš.

'Bila je to savršena večer. To je ono što sam želio, početi turnir na pravi način da nam sljedeće dvije utakmice budu lakše. Navijači su bili naš 12. igrač, uzvikivali su moje ime, neprestano pjevali za sve,' pričao je Ianis Hagi koji je postigao drugi pogodak za pobjednike.

  • +3
Prijateljska utakmica U-21: Hrvatska - Danska Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL