ŽALBA NEMA SMISLA

Rukometaši Zagreba iznenada ostali bez trenera uoči susreta kod Barcelone; EHF bez milosti kaznio Veselina Vujovića

14.02.2020 u 11:22

Bionic
Reading

Rukometaši PPD Zagreba prošlog vikenda su u susretu su 11. kola skupine A Lige prvaka izgubili od njemačkog Flensburga sa 25:26 (9:11). Pojedinici iz redova hrvatskog prvaka nisu skrivali svoje nezadovoljstvo suđenjem pa ih je snašla kazna

Disciplinski sud EHF-a kaznio je dva člana RK PPD Zagreba zbog neprimjerenog i nesportskog ponašanja prema sucima poslije utakmice protiv njemačke momčadi.

Trener Veselin Vujović i glavni menadžer Božidar Jović (koji nije bio u zapsiniku) prišli su sucima i vikali na njih. Procedura nakon utakmice nije išla regularnim tijekom.

Vujović je kažnjen sa dvije tisuće eura, ali je dobio i zabranu vođenja momčadi na jednoj utakmici, a to je kod Barcelone. Dvoboj je na rasporedu u subotu (20 sati). Naime, trener Zagreba bio je na uvjetnoj kazni zbog incidenta od prije dvije godine, a ona nije istekla.

Jović je kažnjen samo novčano sa 1500 eura.

Klub ima pravo na žalbu u roku od sedam dana, ali ona ne bi donijela nikakve promjene što se tiče supenzije za Vujovića. Tako je Zagreb iznenada ostao bez glavnog trenera za dvoboj s moćnom Barcelonom.

  • +9
Rukometna liga prvaka, PPD Zagreb - Flensburg Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL