MAKARSKA GRAD SPORTA

Rukometaši podržali trenerski fakultet

23.12.2010 u 12:22

Bionic
Reading

Izbornik Hrvatske rukometne reprezentacije Slavko Goluža koji se sa 20 reprezentativaca priprema u Makarskoj priprema za Svjetsko prvenstvo u Švedskoj, na Kačićevu trgu promovirao je Izvanredni stručni studij za izobrazbu trenera koji će se od dogodine moći pohađati u Makarskoj

Makarska želi postati grad sporta i grad obrazovanja i od iduće akademske godine 2011/12. s radom počinje izvanredni studij u suradnji s Kineziološkim fakultetom iz Zagreba i Društvenim veleučilištem iz Zagreba.

'Kauboji' koji su na Kačiću izazvali veliku pozornost dali su potporu makarskim nastojanjima da postanu dio akademske zajednice u Hrvatskoj te su s djelatnicima grada dijelili promotivne materijale kojim se želi šira javnost upoznati s mogućnosti studiranja u Makarskoj.


Najvredniji u promociji trenerskog fakulteta u Makarskoj bio je trener reprezentacije Slavko Goluža, dok je Vlado Šola podijelio najviše autograma djeci koja su iskoristila priliku za fotografiranje s hrvatskim rukometnim zvijezdama koje su završile s prvim djelom priprema pred Svjetsko prvenstvo.