ANTE UŽIVA U SVEMU

Rukavina: Nigdje mi nije bilo kao sada u Dinamu

27.09.2010 u 11:17

Bionic
Reading

Dolaskom Ante Rukavine u Dinamo 'modri' je napad dobio na živosti i ubojitosti. Istina, u posljednja dva kola nije zabio, ali krize - barem tako tvrde u klubu - nema

U posljednja dva prvenstvena kola Dinamovi se napadači baš i nisu iskazali. Zagrebu je zabio branič Barbarić, a Lokomotivi veznjak Chago i stoper Tonel. Da nešto ne štima s napadom, potvrđuje i trener Vahid Halilhodžić.

'Igrali smo dobro, ali igračima mogu zamjeriti realizaciju. Stvorili smo mnogo prigoda, ali smo promašivali', rekao je Vaha i otkrio da prvi napadač Ante Rukavina još ima mjesta za napredak:

'Rukavina još nije u optimalnoj formi, ali kada se on razmaše, bit ćemo još bolji. Sylvestr i Beqiraj se moraju adaptirati, a onda dolaze bolji dani.'

Slično razmišlja i Šibenčanin koji je, osim za matični Šibenik, igrao i za Hajduk i za Panathinaikos. No, na Zagreb se brzo naviknuo:

'Znam Zagreb i mene se ne treba čekati, sve je super ovdje. I u momčadi sam se dobro snašao, ali zato što su to sve dobri momci, odlična smo klapa. Igrao sam u velikim klubovima, Hajduku i Panathinaikosu, ali nigdje mi nije bilo tako lijepo kao u Dinamu. Guštam u treningu, ma u svemu. Imam iskustva iz dva velika kluba, ali nigdje nije kao u Dinamu', rekao je Rukavina za 24 sata te priznao da još nije u pravoj formi. Razlog tome je što je propustio pripreme s Dinamom. Osvrnuo se na sljedeću utakmicu 'modrih' u Europskoj ligi, protiv PAOK-a u Solunu.

'Igrao sam nekoliko puta protiv njih, a dva puta u Solunu. Mislim da će nam biti teže nego protiv Villarreala jer je pred svojim navijačima nezgodan. Pogotovo su dobri u napadu, tu ćemo trebati dobro pripaziti. Grci slove kao temperamentni navijači, a ovi su iznad svih, fanatični su. Ni igračima PAOK-a nije svejedno, čuo sam da su im nekoliko puta upali na trening', zaključio je Rukavina i naglasio da se, nakon pobjede nad Villarrealom, u svlačionici živi s uvjerenjem u mogućnost prolaska skupine.