MERCEDES BRILJIRA

Rosberg silovito otvorio F1 vikend u Bahreinu!

01.04.2016 u 16:29

Bionic
Reading

Nico Rosberg odvezao je najbrži krug na prvom slobodnom treningu voženom u petak uoči Velike nagrade Bahreina, a Mercedesov bolid djeluje impresivno...

Nakon što su se 'srebrne strijele' mučile u Melbourneu s Ferrarijem i tek ga dobrom taktičkom slomile u utrci, čini se da bi vikend u Bahreinu za Rosberg i Hamiltona mogao biti puno ugodniji.

Na prvom slobodnom treningu voženom u petak na stazi Sakhir Nico Rosberg uvjerljivo je osvojio prvo mjesto, s odveznim krugom 1:32.294, što je bilo čak sedam desetinki brže od timskog kolege Lewisa Hamiltona.

Kako i gdje gledati Formulu 1?

Sve utrke Formule 1 možete gledati na MAXtv-u (Arenasport), a prijenosi će biti dostupni i putem usluge PPV i MAXtv To Go. Formula 1 dostupna je na MAXtv-u u paketu MAX Sport Plus ili MAX Arena.


Gotovo dvije sekunde zaostao je na trećem mjestu Kimi Raikkonen u Ferrariju, a slijede ga dva Red Bulla Daniela Ricciarda i Danila Kvjata. Sebastian Vettel bio je tek 11., a u svojoj debitantskoj vožnji Stoffel Vandoorne koji mijenja ozlijeđenog Alonsa osvojio je 18. mjesto u McLarenu, dok je Button završio na 14. mjestu.

Drugi slobodni trening na rasporedu je u petak navečer i vozit će se pod reflektorima, kao i kvalifikacije u subotu te nedjeljna utrka.