NAMJERNO?

Rooney skočio protivniku na prsa

11.12.2008 u 09:39

Bionic
Reading

Na Old Traffordu Aalborg je izvukao neodlučeno, a poslije utakmice su stigle nove optužbe zbog nesportskog ponašanja napadača Manchester Uniteda Waynea Rooneya

Golgeter 'crvenih vragova' ima tanke živce. Nebrojeno je puta pokazao da ne može obuzdati svoj temperament, a njegov trenutak ludila u šestom kolu Lige prvaka najbolje je osjetio veznjak Aalborga Kasper Risgard.

U jednom duelu dok je igrač danske momčadi ležao na travnjaku Wayne Rooney mu je nagazio na prsa. Masnice su ostale, ali sudac je takav divljački start oprostio zvijezdi domaćeg sastava.

'Skočio mi je na prsa. Svagdje osim ovdje to bi bio crveni karton. Suci se boje kažnjavati igrače s Old Trafforda, pogotovo takve kao što je Rooney. Mogu vidjeti ožiljke. Ispričao se i to je u redu. No to mu je bio drugi incident u kojem je ozlijedio nekog našeg igrača,' rekao je Risgard nakon utakmice.

Bez obzira što je Rooney izbjegao kaznu za vrijeme utakmice, Disciplinska komisija Uefe bi mogla pregledati snimku te tako naknadno suspendirati napadača Manchestera, koji bi mogao propustiti prvi susret osmine finala Lige prvaka.