SVE U JEDNOJ UTAKMICI

Ronaldo zabio tri gola, razbio nos i poklonio dres

11.05.2011 u 09:58

Bionic
Reading

Portugalac Cristiano Ronaldo s nova tri prvenstvena gola stigao je do brojke 36, odnosno pet više od prvog pratitelja Lionela Messija

Pobjedom 4:0 protiv Getafea, Real je teoretski ostao u borbi za naslov španjolskog prvaka, no Barcelona već večeras protiv Levantea može otkloniti i posljednju dvojbu po tom pitanju. Naime, Realu su ostala još dva kola do kraja sezone, a Barci s današnjim tri, i treba joj još jedan bod za potvrdu naslova.

No kako su se i u Realu već pomirili s time da od naslova ove sezone neće biti ništa, 'kraljevima' preostaju samo utješne nagrade. A jednu od njih vrlo vjerojatno uzet će Cristiano Ronaldo, koji se raspucao u zadnje vrijeme. Samo u posljednja dva gola zabio je sedam golova, pa sada na listi najboljih strijelaca za pet bježi vjernom pratitelju Lionelu Messiju.


Ronaldo je sinoć otvorio seriju promašajem, kada je jednu loptu opalio jako, ali neprecizno. Ipak, lopta je našla svoj cilj te je odsjela na nosu jednog navijača, kojem se Ronaldo nakon utakmice došao osobno ispričati, poklonio mu je dres te se slikao s njim. Na radost svih.