golman nastradao

Ronaldo u Seriji A odmah teško ozlijedio suparnika: Nesretnik svima pokazao posljedice

20.08.2018 u 14:57

Bionic
Reading

Golman Chieva Stefano Sorrentino neće po dobrome pamtiti prvi susret na travnjaku s Cristianom Ronaldom, s obzirom da je iz dvoboja s Juventusom izašao sa slomljenim nosom, ozlijeđenim ramenom i kragnom oko vrata...

Podsjetimo, Juventus je na otvaranju nove sezone Serie A teškom mukom pobijedio u Veroni, golom Bernardeschija u sudačkoj nadoknadi za 3:2.

Izvor: Screenshot / Autor: Youtube

Bio je to i prvi nastup Cristiana Ronalda u Seriji A u kojem Portugalac nije postigao pogodak, ali je teško ozlijedio protivničkog golmana.

Dogodilo se to u završnici susreta kada je došlo do neopreznog sudara u kojem je Stefano Sorrentino ostao ležati bez svijesti na zemlji.

Srećom, iskusni 39-godišnji čuvar mreže Chieva ubrzo je došao k sebi, no morao je napustiti igru, da bi se dan kasnije putem Instagrama javio svojim fanovima i pokazao posljedice sudara: slomljen nos, ozljedu ramena i medicinsku kragnu oko vrata.

'Hvala svima na potpori i ljubavi. Pokazali smo da smo fantastična grupa i da možemo, sve dok me CR7 nije potpuno sredio,' napisao je u ne pretjerano ozbiljnom tonu Sorrentino koji se također zahvalio Ronaldu koji mu je poslao poruku podrške.

U sljedećem kolu Juventus igra s Lazijom, a od Cristiana se očekuje da se vrati zabijanju golova...

  • +9
Cristiano Ronaldo - zvijezda Real Madrida i portugalske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.