razum je prevladao

Ronaldo se smirio: Skandal zbog Uefine nagrade Luki Modriću nema namjere ponoviti

08.09.2018 u 17:35

Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo možda je iz protesta odbio doći na svečanost dodjele Uefine nagrade za nogometaša godine Luki Modriću, ali nema namjere isto ponoviti 24. rujna na finalu Fifinog izbora The Best u Londonu...

Podsjetimo, 33-godišnji Portugalac zabio je 15 golova u Ligi prvaka i smatrao je da je najzaslužniji za osvojenu titulu Reala, no Uefa je najboljim nogometašem europske klupske sezone proglasila Luku Modrića, što ga je naljutilo.

  • +28
Luka Modrić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Cristiano Ronaldo zbog toga je odbio pojaviti se na dodjeli nagrade bivšem suigraču, a iz Juventusa su potvrdili da mu odluka Uefe nije dobro sjela.

No, nakon prijateljske utakmice s Porugalom Modrić je otkrio kako između njega i Ronalda nema zle krvi te da je primio iskrenu čestitku od čovjeka s kojim je zajedno osvojio četiri Lige prvaka, bez obzira što Portugalac nije bio zadovoljan Uefinim izborom.

Cristiano se desetak dana kasnije čini se u potpunosti smirio, a njegovi predstavnici potvrdili su da će se pojaviti 24. rujna u Londonu na dodjeli Fifine nagrade The Best, bez obzira kome bila dodijeljena.

Opet će mu Luka Modrić biti protukandidat, zajedno s Mo Salahom, a naš reprezentativac s obzirom na srebro u Rusiji koje bi Fifa trebala posebno vrednovati u svom izboru za nogometaša godine, apsolutni je favorit da ugrabi i tu nagradu.

Svečanosti bi trebala prisustvovati nogometna krema predvođena predsjednikom Fife Giannijem Infantinom, a Ronaldo je svjestan da nije tako blizu osvajanju ove nagrade kao što je bio one Uefine pa će se lakše pomiriti s eventualnim novim porazom od Modrića...