IZGLEDAN SCENARIJ?

Ronaldo se ozbiljno raspituje o odlasku u Kinu: Bivši izbornik Portugala otkrio zašto!

20.03.2018 u 09:03

Bionic
Reading

Luiz Felipe Scolari otkrio je kako se kod njega Cristiano Ronaldo više puta raspitivao o životu u Kini i ne bi ga iznenadilo da u budućnosti zaigra na Dalekom Istoku...

Posljednjih mjeseci 33-godišnji portugalski krilni napadač u vrhunskoj je formi. Zabio je 21 gol u zadnjih 11 utakmica, a posebno raspoložen bio je u nedjelju protiv Girone kojoj je utrpao četiri pogotka.

  • +9
Cristiano Ronaldo - zvijezda Real Madrida i portugalske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

No, nije sve idilično u Ronaldovom životu, jer ima problema sa španjolskom državom koja ga tuži zbog utaje poreza pa mu čak prijeti i zatvorska kazna, a dnevnik As tvrdi da tužiteljstvo odbija nagodbu sa zvijezdom Reala.

Kao i prošlog ljeta, to je probudilo glasine o njegovom odlasku iz Madrida, a dodatno ih je rasplamsao Luiz Felipe Scolari koji tvrdi da Ronalda zanima kako bi bilo igrati u Kini.

'Više me puta pitao kako je živjeti u Kini. Zašto Ronaldo ne bi došao u kineski nogomet?', pita se bivši portugalski izbornik koji je do prošle godine trenirao bogati Guangzhou Evergarde.

'Dao sam mu upute i rekao mu ono što kažem svima: tko dobije ponudu iz Kine, mora tamo otići. Ne zaboravite da Ronaldo ima svoje brendove, a Kina je najveće tržište na svijetu,' naglasio je Scolari koji ne smatra da bi to bio korak unazad u karijeri slavog sunarodnjaka...