S REALOM PO SVE

Ronaldo: Mislim da igram u životnoj formi

18.11.2011 u 08:49

Bionic
Reading

Ako se Ronaldo oporavi od ozljede butnog mišića do utorka, Dinamu se na Santiago Bernabeuu piše - jako grdo. Naime, u Mourinhovoj megamomčadi drugi je Portugalac ipak igrač s drugog planeta, koji, kako je sam rekao - igra u životnoj formi

Portugalski nogometni superstar Cristiano Ronaldo na promociji novih kopački govorio je o Realu i mogućnosti dostizanja vrhunskog rezultata.

'Uvjeren sam da će Real Madrid ove godine osvojiti nešto, a pokušat ćemo sve - Ligu prvaka, španjolsko prvenstvo i Kup kralja', rekao je 26-godišnji napadač.

'Najvažnije je biti ispred Barcelone. To nas motivira. No ne opterećujemo se Barcom. Ne govorimo o vraćanju udarca, sada je sve u našim rukama iako je do kraja natjecanja ostalo još jako puno i vremena i utakmica. A ne igramo samo protiv njih', poručio je Ronaldo i progovorio o svojoj formi.

'Mislim da igram u životnoj formi, a pokušat ću je zadržati što je dulje moguće. Real Madrid je najbolja momčad u kojoj sam igrao. I upravo zato moramo osvajati trofeje. Jer onaj tko ih ne osvaja, ne može reći za sebe da je velik. S Realom želim osvojiti sve', zaključio je Portugalac.