TRENER REALA:

'Ronaldo i Kroos su dobri, Modrić i Bale se moraju poboljšati!'

20.09.2014 u 07:00

Bionic
Reading

Carlo Ancelotti smatra da nema razloga za paniku nakon slabog otvaranja sezone Reala Madrida te da će se njegov klub boriti za osvajanje svih trofeja do samog kraja sezone…

Nakon poraza od Sociedada i Atletica, 'kraljevski klub' pao je u zaostatak od šest bodova za Barcelonom na ljestvici Primere, no talijanski stručnjak smatra da je prerano za podizanje panike nakon samo tri odigrana kola.

'Ne brine me zaostatak. Moramo poboljšati naš fizički i taktički nivo. Nije trenutak za brigu. Moramo biti mirni jer je sezona duga. Siguran sam da će se Real boriti za sve titule do samog kraja sezone,' izjavio je Carlo Ancelotti kojeg čeka gostovanje kod Deportiva u La Coruni ove subote:

'Moramo uzeti u obzir stil igre svake ekipe. Sigurno će to biti utakmica u kojoj će Deportivo igrati žestoko, ali to je normalno, na to smo navikli. Neće to biti laka utakmica, morat ćemo se maksimalno boriti.'

Kad su u pitanju njegovi igrači, Ancelotti je nahvalio Illaramendija te ustvrdio da je Keylor Navas odličan, ali Casillas ostaje na golu. Među onima koji su doživjeli pak kritike našao se i Luka Modrić, kojeg je morao zamijeniti protiv Basela zbog nedostatka fizičke pripremljenosti.

'Vjerujem da nam utakmice pomažu da pronađemo bolju kondiciju. Neki igrači su vrlo dobri po tom pitanju poput Cristiana, Karima ili Kroosa. No, treba nam da se poboljšaju Modrić i Bale. Igrajući i trenirajući uhvatit će bolju kondiciju,' uvjeren je trener Reala kojem bi novi kiks na Riazoru donio još veći pritisak navijača i medija.