NAJ-NAJ U 2014. GODINI

Ronaldo i Balotelli dobili nagrade koje bi sigurno odbili!

01.01.2015 u 12:48

Bionic
Reading

Osim uobičajenih nagrada koje svake godine dobivaju nogometaši, na našem smo portalu Tribina.hr dijelili nagrade koje se ne dodjeljuju baš često. Dvije takve dobili su Cristiano Ronaldo i Mario Balotelli

Na našem smo portalu Tribina.hr analizirali koji su se igrači istaknuli u kojem segmentu igre, a pritom smo htjeli biti kreativni. Tako smo dodijelili nagrade za najboljeg i najgoreg glumca u nogometu, ali i za igrača koji najviše podiže, ali i uništava potencijal svoje momčadi.

Evo dobitnika…

NAJBOLJI GLUMAC: Arjen Robben, Bayern i Nizozemska
Pippo Inzaghi nagrada: Nagradu za najboljeg divera 2014. godine ili 'Pippa Inzaghija' može dobiti samo jedan čovjek - Arjen Robben. Usprkos Neymarovim, Youngovim i u posljednje vrijeme Ronaldovim nastojanjima da se ubace u priču, samo je ćelavi Nizozemac bio u vrhunskoj formi tijekom cijele godine. Ona se u svakom sportu tempira za najvažnije događaje, stoga nimalo ne čudi da smo se njegovim najboljim izvedbama mogli diviti na prvenstvu u Brazilu. Meksikanci će se prvi složiti sa tom tvrdnjom, ali ni ostale momčadi ne zaostaju. Postao je sinonim za dobru prodaju glumačkog talenta na travnjacima, a u kuloarima se govori da čak i zagrijavanja prije utakmica koristi da se u potpunosti spremi.

NAJLOŠIJI GLUMAC: Cristiano Ronaldo, Real Madrid
Mi smo veliki, ali smo maleni, ali nismo dovoljno maleni da bi bili veliki.. Oprostite, ne znamo točne stihove popularnih nam Smogovca, ali smo poprilično sigurni da je igrač koji slijedi velik, ali se učestalim, ničim izazvanim, padovima, dobrovoljno javlja da bude malen. Cristiano Ronaldo ove nas sezone jednostavno oduševljava, i da, mislim u svim segmentima, a jedan od tih mu svakako nije potreban. Sramota!

IGRAČ KOJI NAJVIŠE PODIŽE CIJELU MOMČAD: Andrej Kramarić, Rijeka
Alan Shearer nagrada: Kao čovjek koji je gledao Shearera i svjedočio njegovim fantastičnim golgeterskim sposobnostima, još više cijenim ovu rubriku i zato mi je velika čast što ovdje mogu staviti jednog našeg igrača. Alfa i omega Rijeke, jako, jako teško zamijenjiv, stoga će biti zanimljivo vidjeti da li itko može stati u njegove kopačke nakon što dođe dan njegovog odlaska iz Rijeke.

IGRAČ KOJI JE NAJVIŠE UNAZADIO MOMČAD: Mario Balotelli, Liverpool
Juan Sebastian Veron nagrada: Please silence, someone will cry! Ovim bi rječima službeni spiker vjerojatno najavio nagradu koja će se sada podjeliti. A prvi puta nakon Eura 2012. ponovno bi vidjeli suze na licu Marija Balotellija. Plaćen 17,60 Mill. £ trebao je biti zamjena za Luisa Suareza, a igrama koje prikazuje nije zaslužio ni centralno grijanje na klupi za rezerve. Nezainteresiranost na terenu, uz jako loše radne navike, popraćeno sa nijednim pogotkom u Premiershipu te jednim u Ligi Prvaka, ne bi smjele biti ogledalo skupo plaćenog napadača.