UKINUTA ZABRANA

Romeo Travis šokiran Fibinom odlukom o Zadru

21.01.2016 u 10:34

Bionic
Reading

Bivši igrač Zadra Romeo Travis ojađeno je prokomentirao kako je njegovom bivšem klubu KK Zadru ukinuta zabrana dovođenja igrača

Travis je bio srednjoškolska zvijezda koja je 2003. uz LeBrona Jamesa bio američki prvak, no NBA ligu nikada nije zaigrao. Preko Španjolske, Njemačke i Izraela 2012. je došao u Zadar gdje je ostavio dubok trag. Pobjednički 'alley-oop' koš tada moćnom Partizanu i danas se prepričava, no nakon kraja sezone otišao je u Khimik i do danas traži zaostala primanja.

Tužio je Zadar Fibi, i zbog aktiviranja zadužnice putem Košarkaškog arbitražnog suda ishodio zabranu dovođenje novih igrača na Višnjik dok se ne isplati njegov dug. No, Travis se danas žali što je ta odluka poništena, a da on pritom, tvrdi, nije dobio zarađeni novac.

'Iz Zadra tvrde da da su mi platili, no to nije točno. Želio bih samo obavijestiti košarkašku javnost da odluke arbitražnog suda nemaju nikakvu težinu u praksi, jer niti pobjeda na toj instanci ne garantira vam ništa,' poručuje bijesni Amerikanac koji ponovno traži da se Zadru vrati zabrana dovođenja igrača.

Koš po kojem će Zadrani prvenstveno pamtiti Travisa