nitko ga ne želi?

Roma ga je odbacila, a u Atleticu ga ne žele; bivši hrvatski reprezentativac odbio je sjajnu ponudu iz Turske i razljutio Diega Simeonea

27.09.2020 u 17:06

Bionic
Reading

Nikola Kalinić (32) i dalje proživljava pravu noćnu moru svakog nogometaša. Ima važeći ugovor s madridskim Atleticom, ali u toj je momčadi višak i nije u planovima trenera Diega Simeonea, posebice nakon što je stigao Luis Suarez. Prošlu je sezonu Kalinić bio na posudbi u Romi, no 'vučica' ga je odbacila i vratila 'rojiblancosima' koji sad ne znaju što će s njim...

Španjolski mediji tvrde kako je Nikola Kalinić vrlo blizu odlaska u redove turskog Bešiktaša. Tamo bi ga dočekao nekadašnji suigrač iz reprezentacije Domagoj Vida, a Kaliniću je navodno ponuđen 'korektan ugovor'. Čak se u cijelom poslu navodno dodatno angažirao i sam trener Atletica Diego Simeone, sve kako bi pomogao bivšem hrvatskom reprezentativcu da do kraja prijelaznog roka pronađe novi klub.

Kalinić se nekoliko dana premišljao te - barem tako tvrde španjolski mediji bliski Atleticu - odbio ponudu Bešiktaša! Tim je potezom dodatno navukao bijes čelnika 'rojiblancosa' koji su mu dali priliku za 'častan odlazak' iz kluba, a ljutit je i sam Diego Simeone koji ne može vjerovati koliko je Kalinić tvrdoglav.

Sigurno je samo jedno, Simeone na njega ne računa, Atletico ga je spreman doslovno darovati bilo kome, samo da ode, ali Kalinić se ne da. Navodno je odluči da želi i dalje igrati u Serie A te od Atletica zatražio da ga pokuša prodati u Italiju. No, vremena je sve manje, Kalinić iza sebe ima dvije sezone u kojima je igrao mali ili nimalo, a još je manje zabijao.

Atletico je u startu za njega tražio pet milijuna eura, cijena je to prihvatljiva mnogim momčadima, pitanje je samo tko bi ga uopće želio dovesti i čekati da proigra.