teška pobjeda nad crnom gorom

Roko Ukić bio je brutalno iskren: Ne briljiramo, ali...

04.09.2017 u 19:15

Bionic
Reading

Hrvatska muška košarkaška reprezentacija u dvoboju trećeg kola skupine C EuroBasketa u Cluju ostvarila je i treću pobjedu svladavši Crnu Goru 76:72 (25:17, 18:14, 19:21, 14:20)

'Tri pobjede, super. Ne briljiramo, ali nije ni potrebno. Odlično smo otvorili utakmicu protiv ekipe koja ima par sjajnih pojedinaca. Nije ni realno da takvu reprezentaciju dobijemo 20 razlike. Došli su nam blizu, ali nisam se bojao da ćemo izgubiti', rekao je za HTV Roko Leni Ukić, koji je u pobjedu ugradio devet koševa ali i pet asistencija.

>> Hrvatska u dramatičnoj završnici ipak pobijedila Crnu Goru

'Malo smo sve zakomplicirali. To je hrvatski recept, nije prvi put. Znamo da ne briljiramo protiv lošijih ekipa, to je sad iza nas. Sad nas čekaju sve teži protivnici. Moramo podići nivo igre', dodao je kapetan te otkrio recept za utakmicu protiv Španjolske (utorak, 16.45 sati).

'Španjolci su uvjerljivi, inače ne ulaze ovako dobro u turnir. Ne treba previše trošiti riječi na to kakve igrače imaju. Morat ćemo biti svi na sto posto. Ali lani smo pokazali da možemo', poručio je Ukić.