TUŽNI, ALI I PONOSNI

Roko Brajković poslao poruku koja će oduševiti sve navijače Hajduka

24.04.2023 u 20:40

Bionic
Reading

'Hajdukovi tići' nisu se uspjeli popeti na krov Europe, doživjeli su težak debakl u finalu Lige prvaka mladih od AZ-a (0:5), momčadi koja je pokazala svoju moć, te deklasirala Hajduk, kao što je to učinila s Realom i Barcelonom. Naravno, tugovali su igrači zbog takvog rezultata, ali mnogima su vratili osmijeh na lice

'Ponosmi smo svi, ali i razočarani. To je nogomet, bit će lijepih, ali i ružnih trenutaka. Iz ovoga trebamo naučiti lekciju', vrlo trezveno rekao je pred kamerama Arenasporta Roko Brajković.

'Mi smo mladi, i imamo, hvala Bogu, još puno utakmica pred sobom. A nadam se da će neki od ovih momaka igrati i Ligu prvaka za seniore. Tako da ponosni idemo dalje, nastaviti sezonu kako smo i počeli'.

Na ovom Final Fouru ste najmlađa ekipa. Izgubili ste od sastava koji je pobjeđivao, Eintracht, Real, Barcelonu. Osim toga imaju i igrače sa seniorskim iskustvom?

'Pokazali su to iskustvo i na terenu. Izdominirali su nas u svakom segmentu. Jednostavno, nije bio naš dan. Nismo imali energiju kao što smo imali u prošlim utakmicama. Možemo im samo čestitati. Ali i garantirati da ćemo se dići iz ovoga'.

Ono što Alkmaar nije imao bila je strašna podrška navijača. Torcida je bila 12. igrač?

'Da, pratili su nas uvijek gdje god smo igrali. Najviše nam je žao zbog njih, jer koliko su kilometara prošli za nas. Ali stvarno smo dali sve od sebe. Jedino što možemo jest zahvaliti im se', završio je Brajković.

  • +19
Juniorska Liga prvaka, finale: AZ Alkmaar - Hajduk, 24.4.2023. Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL