PRIČA ZA SEBE

Čudesna Torcida pjesmom ugasila tugu; pa tko je ovdje prvak Europe?

24.04.2023 u 20:14

Bionic
Reading

'Ja ne mogu drugo, nego da ga volim', orilo se stadioonom u Ženevi nakon nimalo ugodnog (0:5) poraza juniora Hajduka u finalu Lige prvaka

Uvjerljivi poraz Hajduka u finalu Juniorske Lige prvaka od nizozemska AZ Alkmaara 5:0 ima svoju posebnu priču. Ona se događala na tribini gdje je bila smještena Torcida.

  • +3
Torcida slavi i kad se gubi, Juniorska Liga prvaka, Hajduk-AZ, 24.4.2024. Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL
  • +19
Juniorska Liga prvaka, finale: AZ Alkmaar - Hajduk, 24.4.2023. Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Navijači Bijelih od prve do zadnje sekunde bodrili su Bile tiće, pjesma nije stajala ni nakon prvog gola primljenog u završnici prvog poluvremena nakon nepotrebnog starta Luke Vuškovića, ni nakon primljenog drugog, trećeg pa četvrtog i petog gola.

  • +10
Torcida na stadionu u Ženevi Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Štoviše, pjesma je postajala sve jača, a na kraju utakmice nije se znalo prema atmosferi na stadionu koja je momčad juniorski prvak Europe.

Izvor: tportal.hr / Autor: Damir Petranović

'Ja ne mogu drugog nego da ga volim', pjevala je Torcida utučenim igračima i stručnom stožeru predvođenim Marijanom Budimirom. Bijeli su do 70. minute bili u igri, a onda nakon primljenog gola potonuli. Navijači su im dali do znanja da za takvo što razloga nema.

  • +7
Hajdukovi igrači s medaljama oko vrata i suzama u očima Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Kada prespavaju, kada se dojmovi slegnu svi će ti mladi igrači, poput navijača, biti svjesni koliko su veliki rezultat ostvarili ove sezone u Juniorskoj Ligi prvaka.

Izvor: tportal.hr / Autor: Damir Petranović/tportal