bez pobjede

Razočarani Robert Prosinečki najavio odlazak: Sjest ćemo i vidjeti kako dalje...

21.08.2023 u 09:09

Bionic
Reading

Rudeš je u 5. kolu SuperSport HNL-a upisao i peti poraz. U Kranjčevićevoj je Hajduk slavio 2:0 i tako ostavio momčad koju vodi Robert Prosinečki na dnu prvenstvene ljestvice bez osvojenog boda

Hajduk je u samo 15 minuta riješio utakmicu protiv Rudeša. U Kranjčevićevoj je Livaja zabio za 1:0 već u 4. minuti, a pobjedu 'bilima' osigurao je Melnjak u 15. minuti utakmice.

Bilo je to dovoljno da se Hajduk s tri nova boda učvrsti na prvom mjestu ljestvice SuperSport HNL-a, a Rudeš je u isto vrijeme zakucan na samom dnu, bez pobjede u prvih pet kola uz gol-razliku 5:15.

Nakon utakmice je trener Rudeša Robert Prosinečki s razlogom bio razočaran.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Hajduk je utakmicu riješio u prvom poluvremenu i bilo je teško za očekivati da ćemo napraviti preokret. Drugo je poluvrijeme bilo bolje, ali zaslužena pobjeda Hajduka', kazao je Prosinečki nakon utakmice te nastavio:

'Imali smo tri-četiri povoljne situacije, mogli smo nešto zakuhati. Ali, zabrinjava prvi dio, radili smo puno grešaka, primali jeftine golove... Moji igrači su bili impresionirani, bez duela, prvih 25 minuta bez žara i teško možeš tako parirati.'

Bila je ovo peta utakmica bez pobjede za Rudeš, Prosinečkom je jasno da nešto treba mijenjati...

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +11
Rudeš - Hajduk, SuperSport HNL 3. kolo 20.8.2023. Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

'Peta utakmica bez bodova, iako smo neke odigrali dobro, ali to je pritisak za momčad, za mene i za klub. Sačekat ćemo još utakmicu s Istrom pa ćemo vidjeti što ćemo nakon toga', kazao je Prosinečki koji je ovime neizravno najavio i mogući odlazak s klupe novog prvoligaša:

'Nakon Istre ćemo vidjeti što dalje. Ja kao trener, ali i za klub nije nimalo ugodna situacija poslije pet poraza. Ide sad i ta šesta utakmica, Istra je neugodna, stalno se vraća u utakmicu, ima kvalitetu. Vidjet ćemo...', zaključio je Robert Prosinečki.

>> više statistike pronađite OVDJE

Standings provided by Sofascore