Iščekivanje ždrijeba lp-a

Robert Prosinečki kratko i jasno rekao što misli o skupini u kojoj će se možda naći Dinamo i Crvena zvezda

28.08.2019 u 14:01

Bionic
Reading

Legendarni hrvatski nogometaš Robert Prosinečki, koji je u karijeri nosio dres Dinama te Crvene zvezde, idelna je osoba za komentar uoči ždrijeba Lige prvaka

Nakon što su nogometaši Dinama u play-offu Lige prvaka izbacili Rosenborg polako se okreću ždrijebu koji je na rasporedu u četvrtak u Monte Carlu. Nije tajna kako je jedan od klubova iz četvrte jakosne skupine koji Dinamo želi izbjeći Crvenu zvezda, a razlog nije njezina kvalitete, već trzavica i provokacije među navijačima.

'Već smo i nakon Budimpešte pričali na temu što znači ulazak u Ligu prvaka i apsolutno je ovo nešto veliko', kazao je za 24sata 50-godišnji Prosinečki, trenutačno izbornik BiH, koji je posebno sretan što je upravo reprezentativac BiH Amer Gojak zabio sjajan gol za 1:1 koji je Dinamu osigurao elitu.

'Drago mi je da je moj igrač iz reprezentacije zabio takav gol, stvarno je maestralno pogodio. Baš je u tim trenucima Rosenborg išao po drugi gol i onda je on pogodio na takav način', dodao je Prosinečki.

Naravno, bez pitanja o ždrijebu i činjenici da Dinamo može izvući Crvenu zvezdu razgovor nije mogao proći:

'Ma velika je stvar za klubove na Balkanu što su Dinamo i Zvezda ušli u skupinu Lige prvaka, velik je to uspjeh i za jedne i za druge. Nemoj me pitati tko bi bio u prednosti da dođe do tog sraza jer tko zna tko će koga izvući. To bi sad bila samo nagađanja', nekako se snašao Prosinečki.

Naravno, obzirom na sve što je prošao u životu te činjenicu da je jedno vrijeme bio i trener Crvene zvezde vjerojatno mnoge zanima za koga bi navijao u tim utakmicama. Na to pitanje odgovor zna samo 'veliki Žuti.'

  • +19
Nogomet; Rosenborg - NK Dinamo; 27.8.2019.; play-off Lige prvaka Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL