ne skriva nezadovoljstvo

Robert Lewandowski totalno poludio zbog Ivana Perišića; jedna stvar posebno ga je iznervirala i preko toga nikako ne može prijeći

19.05.2021 u 18:32

Bionic
Reading

Robert Lewandowski ne može Bayernu oprostiti što nisu otkupili Ivana Perišića od Intera

Ivan Perišić je prošlu sezonu proveo u Bayernu u kojem je bio na posudbi iz Intera. Iako je zbog ozljede propustio 12 utakmica, u 35 susreta koliko ih je odigrao, hrvatski je reprezentativac zabio osam golova i upisao 10 asistencija. Bayern je osvojio trostruku krunu, a Perišić zabijao i namještao golove u nekim od ključnih utakmica na putu prema tim naslovima prvaka.

Ukratko, u nepunih sezonu, koliko je tamo igrao, je oduševio sve u klubu, od uprave do suigrača i klub ga je planirao čak i otkupiti od Intera, ali sve je zapelo na nekoliko milijuna eura. Štedljivi Nijemci zaključili su da Talijani traže previše pa je Perišić otišao natrag u Iner s kojim je ove sezone osvojio naslov prvaka Italije nakon 11 godina čekanja.

Koliko je značio Bayernu i suigračima u Njemačkoj otkriva Sport Bild. Njemački list tvrdi kako je glavna zvijezda bavarskog sastava Robert Lewandowski totalno poludio na klub zbog puštanja Perišića da ode natrag u Italiju.

'Gubitak odličnog i iskusnog igrača kao što je Perišić, koji je bio ključni igrač kad su osvojili Ligu prvaka, jako je naživcirao Lewandowskog', piše Bild.

To je samo još jedan od razloga zbog kojeg Lewandowski želi napustiti klub u kojem je od 2014. godine. U 328 utakmica za Bayern je zabio 293 gola, a sve su glasnije priče kako će na ljeto otići u Real Madrid s kojim ga se povezuje već nekoliko godina.