VAŽNI IGRAČI, NO...

Rijeka krenula s pripremama; odmah incident i suspenzije

10.06.2016 u 14:42

Bionic
Reading

Nogometaši Rijeke u četvrtak krenuli su s pripremama za novu sezonu. Prvi trening odrađen je na pomoćnom travnjaku u sklopu kampa

Na prvoj prozivci pojavili su se: Andrej Prskalo, Simon Sluga, David Nwolokor, Ezekiel Ayotunde, Miral Samardžić, Marko Vešović, Mateo Bertoša, Muhammed Kabiru, Josip Brezovec, Ivan Močinić, Gerald Diyoke, Filip Bradarić, Dario Čanađija, Josip Mišić, Marin Tomasov, Tomislav Turčin, Florentin Matei, Goodness Ajayi, Mario Gavranović, Theophilus Solomon, Dario Vizinger, Miroslav Iličić, Antonio Lebar, Dominik Mulac, Mate Maleš, dok će se naknadno pridružiti Stefan Ristovski, Leonard Zuta, Odise Roshi, Ivan Nevistić i Roman Bezjak.

'Najljepši je prvi dan, konačno smo krenuli. Dobro nam je došao odmor, ali jedva smo čekali da krenemo', rekao je Matjaž Kek za nk-rijeka.hr.

Rijeka će jedan dio priprema odraditi u Fužinama i Kranjskoj gori.

'Uspjeli smo se odmoriti. Napunili smo se baterije, maknuli smo se malo od svega. Pripreme treba dobro odraditi jer se onda kroz cijelu sezonu osjećamo dobro', ustvrdio je Ivan Močinić.

No dobro raspoloženje pokvarila je situacija sa stoperima Markom Leškovićem i Matejem Mitrovićem koje je klub odlučio suspendirati do daljnjega jer se nije dogovorio s njima o produženju ugovora koji im traju još godinu dana. Kako kiše nogometplus.net dva braniča će trenirati po posebnom programu odvojeni od ostatka ekipa.

Dodajmo i informaciju kako je veznjak mate Maleš produlji ugovor s Rijekom na tri godine.