briga za keka

Rijeka ima samo jedan problem nakon silovite pobjede u Walesu

19.07.2017 u 09:14

Bionic
Reading

U visokom 5:1 trijumfu protiv The New Saintsa Marko Vešović morao je izaći iz igre zbog ozljede, a kasnije se pojavio sa Schanzovim ovratnikom pa se postavlja pitanje hoće li se oporaviti do dvoboja s Red Bull Salzburgom...

Rijeka je s lakoćom prošla prvu prepreku u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Protiv velškog TNS-a pobijedila je s ukupnih 7:1 u dvije utakmice, a ovog utorka u gostima golove su za Kekovu momčad postigli Matei, Gorgon, Ristovski te Mario Gavranović koji je bio dvostruki strijelac.

  • +20
HNK Rijeka - The New Saints, 2. pretkolo Lige prvaka Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL

Riječani prilično zadovoljni mogu čekati nastavak natjecanja u HT Prvoj ligi kao i u Ligi prvaka, no stručni stožer ipak ima jednu brigu, a to je Marko Vešović koji je zbog ozljede napustio igru u drugom poluvremenu.

Nakon susreta viđen je kako izlazi iz svlačionice sa Schanzovim ovratnikom pa ostaje pitanje hoće li se uspjeti oporaviti do utakmice s Red Bull Salzburgom sljedećeg tjedna.

'Ukočio sam se i nadam se da će za nekoliko dana biti ok i da neće biti drugih posljedica,' izjavio je u optimističnom tonu Crnogorac za Sportske novosti.

Rijeku u subotu čeka okršaj s Rudešom, a Kek je već najavio da će odmarati svoje udarne snage kako bi bile svježe za novi europski obračun s Austrijancima...

Rijeka - Slaven 2:0 (1. kolo 2017./18., 16.7.), sažetak Autor: YouTube