14. POBJEDA U NIZU

Rijeka gazi sve pred sobom, Kek poslao poruku konkurentima

11.08.2014 u 10:16

MAXtv 1. HNL, 4. kolo, RNK Split - HNK Rijeka

Izvor: Pixsell / Autor: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Bionic
Reading

Trener HNK Rijeka Matjaž Kek zaista može biti više nego zadovoljan formom svoje momčadi jer u Splitu je u Parku mladeži upisana 14. pobjeda u nizu. Dva sjajna gola zabio je Andrej Kramarić koji je trenutačno sa sedam pogodaka na čelu ljestvice strijelaca

Ako se zbroji prošla sezona i slavlje u Kupu Hrvatske, nogometaši Rijeke zaista s pravom mogu računati kako će ove sezone biti ozbiljan konkurent zagrebačkom Dinamu u osvajanju titule.

'Dobili smo zasluženo. Imao sam osjećaj da smo brži, agresivniji, lakši… Vidi se na Splitu da su imali tešku utakmicu u četvrtak (Europska liga, op. a.). Vrijedna je ovo pobjeda, konačno da i ja dobijem ovdje Split. Sada imamo šest dana do sljedeće utakmice…', rekao je između ostalog vidno zadovoljni Slovenac Kek.

'Moraš biti zadovoljan kad dobiješ Split sa 3:0. Ipak su dosad ostavili sjajan dojam u Europi.'


Dodajmo još kako je na press konferenciji nakon utakmice Kek na pitanje mogu li ovakvom igrom ugroziti Dinamo u utrci za titulu rekao:

'Prvenstvo je tek počelo i ne razmišljamo o tome možemo li ugroziti Dinamo. Time neka se bave mediji, ne želim trošiti na takvo nešto energiju.'

Što je još Kek rekao nakon utakmice te naravno njegov kolega na klupi RNK Split Ivan Matić, pogledajte u našem videu.