SVI U ŠOKU

Reprezentativci 'elfa' i vozač F1 sudionici teške nesreće!

28.05.2014 u 12:07

Bionic
Reading

Na snimanju reklamnog spota u kampu njemačke nogometne reprezentacije u Južnom Tirolu, u prometnoj nesreći su ozlijeđene dvije osobe koje su prebačene u bolnicu…

Pripreme njemačkih nogometaša za Svjetsko prvenstvo u Brazilu poremetio je incident tijekom snimanja reklamnog spota u kojem su sudjelovali vozači Mercedesa, Pascal Wehrlein, vozač serije DTM i Nico Rosberg, trenutno vodeći u ukupnom poretku Svjetskog prvenstva u Formuli 1. Društvo u automobilima pravili su im njemački reprezentativci iz Schalkea Benedikt Howedes i Julian Draxler, koji su prošli bez ozljeda u nesreći, kao i sami vozači.

Automobil kojeg je vozio Wehrlein udario je u dvije osobe koje su se neplanirano zatekle na cesti, budući da je ista bila zatvorena zbog snimanja reklamnog spota. Dvije osobe, od kojih jedna s težim ozljedama, prebačene su u bolnicu.

'Šokiran sam zbog nesreće. Moje su misli trenutno uz dvije osobe koje su ozlijeđene. Želim im što brži oporavak', poručio je Nico Rosberg, koji je vozio iza Wehrleina.

Talijanska novinska agencija ANSA javila je da je ozlijeđeni njemački 64-godišnji turist pretrpio razne lomove, ali nije u životnoj opasnosti.

Nesreća na snimanju reklame