euforija u madridu

Realu se smiješi strašno pojačanje kojem se navijači nisu nadali!

29.12.2017 u 16:56

Bionic
Reading

Otac Edena Hazarda tvrdi kako je njegov sin odbio novi ugovor koji mu je nudio Chelsea kako bi karijeru nastavio u redovima Reala...

Podsjetimo, 'kraljevski klub' nalazi se u lošoj poziciji u Primeri i zaostaje čak 14 bodova za Barcelonom nakon poraza u El Clasicu, a sve je to plod lošeg ljetnog prijelaznog roka u kojem je napad oslabljen odlaskom Alvara Morate, a pojačanja nisu stigla.

  • +6
Engleski kup, Chelsea - Everton, 2017/18. Izvor: Reuters / Autor: DYLAN MARTINEZ

U budućnosti bi se ofenzivni dio Reala mogao ipak značajno promijeniti, a jedan od onih koji imaju želju pridružiti se madridskom klubu je Eden Hazard.

Njegov otac Thierry priznao je belgijskim medijima kako je 26-godišnji krilni napadač odbio novi ugovor koji mu je Chelsea nudio i namjerava karijeru nastaviti u Španjolskoj.

U prošlosti je bilo glasina o interesu 'kraljevskog kluba' za jednog od najboljih igrača Premiershipa, ali pregovori o transferu nisu daleko stigli. Sada je takav scenarij puno izvjesniji i to u bližoj budućnosti.

Naime, Hazard ima ugovor do 2020. godine, a iako londonski klub tvrdi kako mu još nije ponuđen novi bez obzira na tvrdnje oca, jasno je da bi vrlo lako mogao napustiti Chelsea već sljedećeg ljeta, ako Abramovič želi na njemu nešto zaraditi, a trebao bi jer riječ je o igraču koji sigurno vrijedi više od stotinu milijuna eura...